Archive for the ‘Circuitpark Zandvoort’ Category

Training GT4 / Formule Renault op CPZ, 24 maart 2009

Wednesday, March 25th, 2009

Dankzij een tip op het MX5forum dat er gisteren en vandaag trainingen waren van o.a. de nieuwe GT4 klasse op Zandvoort heb ik vorige week maar eens vrij geplanned en gegokt dat het dinsdag wel mooi weer zou worden – gelukkig kwam dat uit. Een kameraad die ook regelmatig mee gaat naar de ring om te rijden en fotograferen had ook wel weer eens zin in een dagje, dus die was ook van de partij. Helaas reden er echter geen DNRT auto’s als de MX5 cup mee… Ook heb ik volgens mij geen DSC auto’s gezien.

Bij aankomst motregende het nog een beetje, dus besloten we eerst maar eens een rondje langs de pits te doen. Vervolgens loop je door de laatste open pitbox door naar de pitstraat waar ik Steve en Robert gewoon over het hoofd zie 🙁 Na het rondje pitstraat viel Steve me op waarna bleek dat ze de twee CSL’s aan het testen waren op Zandvoort. De snelheid zat er bij beide BMW’s in ieder geval goed in!

De GT4 klasse ziet er ook erg goed uit, fraaie wagens met goed geluid en vooral de nodige snelheid belooft het nodige voor komend seizoen. De liveries ontbraken helaas nog wel op de wagens, al die witte N24’s… ik wil ze in het BRG zien

De foto’s (165 stuks) van deze dag zijn in dit fotoalbum te vinden.

Driving-Fun VI op CPZ, 4 maart 2009

Wednesday, March 11th, 2009

Eindelijk dit jaar weer een DF circuitdag op Zandvoort. Helaas kon ik niet tijdig vrij krijgen en gezien de keus uit 4 uur rijden of 4 uur fotograferen maar voor het laatste gekozen. De resultaten ervan (135 stuks) zijn hier in een fotoalbum te vinden. Mijn broertje was ook mee en heeft 643 foto’s gemaakt die hier in een fotoalbum te vinden zijn.

25 Juni is de volgende DF dag, dan rij ik wel 2 uur mee (onder voorbehoud dat ik vrij kan krijgen…)

WEK Nieuwjaarsrace, 4 januari 2009

Saturday, February 7th, 2009

Op uitnodiging van de MaX5 teams heb ik samen met Mat van turn1.nl vier uur lang in de vrieskou en motregen genoten van deze fraaie race. Dankzij de voortreffelijke hospitality van het Hoogwerf motorsport team was het goed uit te houden in de pitbox en rond de baan.

Mijn foto’s (164 stuks) van deze dag zijn in dit fotoalbum te vinden.

Nationaal oldtimer festival, 17 Augustus 2008

Saturday, February 7th, 2009

Op uitnodiging van de MG-Roverclub ben ik samen met Alexxx van fok/Buzzybee in zijn Rover 200 naar Zandvoort gegaan. Daar weer de nodige bekenden uit mijn eigen Rover tijd gesproken en kunnen genieten van al die oldtimers uit Nederland. Je merkt hier wel dat er een hele andere keus qua oldtimers is als je deze dag naast het oldtimer festival in Duitsland de week er voor.

De 157 foto’s zijn in dit fotoalbum te vinden.

DNRT groep B Zandvoort, 3 augustus 2008

Saturday, February 7th, 2009

Op uitnodiging van de MaX5 cup was ik aanwezig om samen met Mat van Turn1 foto’s te maken langs de baan. Mat was helaas verhinderd, waardoor ik zelf op zoek moest naar leuke fotoplekken als officiele fotograaf van de teams – het kon slechter 😉

De foto’s van deze wat regenachtige dag zijn te vinden in dit fotoalbum.

Driving-Fun Zandvoort V, 31 juli 2008

Saturday, February 7th, 2009

Deze mooie zonnige dag heb ik twee uur kunnen rijden naast twee uur vlaggen. Het was echter zo warm dat de banden er moeite mee kregen waardoor ik af en toe wat pauze ben gaan houden. Wel lekker veel rondjes kunnen rijden deze dag, dus weer de nodige ervaring rijker.

De foto’s van de dag zijn te vinden in dit fotoalbum.

Time-attack Zandvoort, 8 juni 2008

Saturday, February 7th, 2009

Via Driving-Fun waren paddock kaarten geregeld voor het eerste Time Attack evenement van dit jaar. Helaas kwam het erop neer dat we met nette auto’s tussen de plastic fantastic mcDrive in stonden… Ondanks dat toch erg genoten van de gevechten op de baan en uiteraard een paar deelnemers van DF kunnen supporten.

Mijn foto’s (179 stuks) staan in dit fotoalbum.

Driving-Fun op Zandvoort IV, 16 mei 2008

Saturday, February 7th, 2009

De start van het Zandvoort + Ring academy weekend ging niet zoals geplanned… er viel namelijk nogal wat regen uit de lucht. Ik zou in eerste instantie twee uur vlaggen, twee uur rijden, maar dat laatste is er helaas niet meer van gekomen door de zondvloed. Uiteraard was het spontaan droog nadat de sessies afgelopen waren en de Porsche club los ging na ons.

De 123 foto’s van een regenachtig Zandvoort zijn in dit fotoalbum te vinden.

Vrijrijden.nl op Zandvoort, 3 Augustus 2007

Saturday, February 7th, 2009

Vooral zelf gereden met de MX5 deze dag, maar desondanks nog wel wat foto’s gemaakt tussen de sessies door. Deze zijn in dit fotoalbum te vinden.

Clubspecials Zandvoort 16 juli 2006

Saturday, February 7th, 2009

Destijds een bezoek gebracht aan de clubspecials met de MG-Rover club, er zijn dan ook vooral foto’s van deze twee merken te bewonderen in het fotoalbum.