Archive for the ‘Officiële races’ Category

DTM Revival, VLN en TF op de Nordschleife, 1 t/m 3 mei 2009

Wednesday, October 21st, 2009

Dit weekend was een DTM revival met diverse oude modellen aangekondigd, de deelnemerslijst is o.a. hier te vinden. We zijn er vrijdag al vroeg heengereden om de VLN trainingen nog mee te pakken en alvast wat van de wagens te zien, om de dag erop de wagens bij flugplatz te aanschouwen. Dit bleek helaas een wat langzame optocht van de diverse DTM wagens, dus was een kleine tegenvaller. Gelukkig werd er bij de vrije trainingen op de vrijdag wel netjes doorgereden op de GP-strecke.

Verder hebben we zaterdag nog kunnen genieten van de VLN race en de dag erna van de baan genoten tijdens de toeristenfahrten.

De fotoalbums:
1 mei 2009 175 stuks.
2 mei 2009 169 stuks.
3 mei 2009 100 stuks.

Training GT4 / Formule Renault op CPZ, 24 maart 2009

Wednesday, March 25th, 2009

Dankzij een tip op het MX5forum dat er gisteren en vandaag trainingen waren van o.a. de nieuwe GT4 klasse op Zandvoort heb ik vorige week maar eens vrij geplanned en gegokt dat het dinsdag wel mooi weer zou worden – gelukkig kwam dat uit. Een kameraad die ook regelmatig mee gaat naar de ring om te rijden en fotograferen had ook wel weer eens zin in een dagje, dus die was ook van de partij. Helaas reden er echter geen DNRT auto’s als de MX5 cup mee… Ook heb ik volgens mij geen DSC auto’s gezien.

Bij aankomst motregende het nog een beetje, dus besloten we eerst maar eens een rondje langs de pits te doen. Vervolgens loop je door de laatste open pitbox door naar de pitstraat waar ik Steve en Robert gewoon over het hoofd zie 🙁 Na het rondje pitstraat viel Steve me op waarna bleek dat ze de twee CSL’s aan het testen waren op Zandvoort. De snelheid zat er bij beide BMW’s in ieder geval goed in!

De GT4 klasse ziet er ook erg goed uit, fraaie wagens met goed geluid en vooral de nodige snelheid belooft het nodige voor komend seizoen. De liveries ontbraken helaas nog wel op de wagens, al die witte N24’s… ik wil ze in het BRG zien

De foto’s (165 stuks) van deze dag zijn in dit fotoalbum te vinden.

WEK Nieuwjaarsrace, 4 januari 2009

Saturday, February 7th, 2009

Op uitnodiging van de MaX5 teams heb ik samen met Mat van turn1.nl vier uur lang in de vrieskou en motregen genoten van deze fraaie race. Dankzij de voortreffelijke hospitality van het Hoogwerf motorsport team was het goed uit te houden in de pitbox en rond de baan.

Mijn foto’s (164 stuks) van deze dag zijn in dit fotoalbum te vinden.

AvD Oldtimer Grandprix, 9 t/m 10 Augustus 2008

Saturday, February 7th, 2009

Voor het derde jaar op rij was het tijd om te genieten van al dat moois bij de ring. Meer Isdera’s dan ik ooit tezamen gezien had en ladingen aan unieke auto’s en hun enthousiastelingen.

De foto’s van dit mooie weekend zijn in twee fotoalbums te vinden:
Zaterdag 9 Augustus – 177 stuks
Zondag 10 Augustus – 208 stuks

Oldtimer festival 8 t/m 10 Augustus 2007

Saturday, February 7th, 2009

Mijn tweede jaar oldtimer festival bij de Nordschleife (2006 was mijn eerste bezoek aan de ring) voor een lang weekend. Helaas werd ik gestoken door een wesp waardoor zelf rijden niet echt meer een optie was.

De foto’s van dit weekend (179 stuks) zijn in dit fotoalbum te vinden.