Archive for March, 2009

Training GT4 / Formule Renault op CPZ, 24 maart 2009

Wednesday, March 25th, 2009

Dankzij een tip op het MX5forum dat er gisteren en vandaag trainingen waren van o.a. de nieuwe GT4 klasse op Zandvoort heb ik vorige week maar eens vrij geplanned en gegokt dat het dinsdag wel mooi weer zou worden – gelukkig kwam dat uit. Een kameraad die ook regelmatig mee gaat naar de ring om te rijden en fotograferen had ook wel weer eens zin in een dagje, dus die was ook van de partij. Helaas reden er echter geen DNRT auto’s als de MX5 cup mee… Ook heb ik volgens mij geen DSC auto’s gezien.

Bij aankomst motregende het nog een beetje, dus besloten we eerst maar eens een rondje langs de pits te doen. Vervolgens loop je door de laatste open pitbox door naar de pitstraat waar ik Steve en Robert gewoon over het hoofd zie 🙁 Na het rondje pitstraat viel Steve me op waarna bleek dat ze de twee CSL’s aan het testen waren op Zandvoort. De snelheid zat er bij beide BMW’s in ieder geval goed in!

De GT4 klasse ziet er ook erg goed uit, fraaie wagens met goed geluid en vooral de nodige snelheid belooft het nodige voor komend seizoen. De liveries ontbraken helaas nog wel op de wagens, al die witte N24’s… ik wil ze in het BRG zien

De foto’s (165 stuks) van deze dag zijn in dit fotoalbum te vinden.

Driving-Fun VI op CPZ, 4 maart 2009

Wednesday, March 11th, 2009

Eindelijk dit jaar weer een DF circuitdag op Zandvoort. Helaas kon ik niet tijdig vrij krijgen en gezien de keus uit 4 uur rijden of 4 uur fotograferen maar voor het laatste gekozen. De resultaten ervan (135 stuks) zijn hier in een fotoalbum te vinden. Mijn broertje was ook mee en heeft 643 foto’s gemaakt die hier in een fotoalbum te vinden zijn.

25 Juni is de volgende DF dag, dan rij ik wel 2 uur mee (onder voorbehoud dat ik vrij kan krijgen…)